Modetips för män

Modetips för män

Nu när hösten är här med sina kyliga morgnar och kvällar är det en bra idé att se över garderoben. Om du vill investera i riktigt fina modekläder ska du kolla in NN07 som har allt du kan tänkas behöva till höstgarderoben. Designen på plaggen är inspirerad av modiga människor som vågar upptäcka världen genom sina ögon. Du hittar många plagg i deras sortiment som har en given plats i basgarderoben.

Använd flera tunna plagg

På hösten och vintern är det viktigt att du har plagg som är varma och som håller dig torr. För att du ska hålla dig varm behöver du inte bära tjocka plagg som är otympliga. Du kan satsa på att bära tunnare plagg och tänka lager på lager istället. Att ha en t-shirt eller skjorta närmast kroppen och över den bära en tunnare stickad tröja är perfekt. En ullrock ovanpå vardagskläderna är ett mycket bra val. Ullrocken kan du använda på vintern också, addera bara några värmande accessoarer och något extra varmt under. För att pigga upp din outfit på hösten är ett tips att bryta av dina höstiga kläder och accessoarer med plagg som känns lite somriga. Du kan exempelvis bär en piké med lång ärm som är gjord av ull istället för en kortärmad i vanlig bomull. Sneakers i mocka istället för tyg är ett annat sätt att bryta av. Ett par vita sneakers är annars något som alltid fungerar oavsett årstid.

Naturfärger är alltid ett säkert kort modemässigt

Att satsa på plagg i naturliga nyanser är perfekt. Färger som mörkgrönt, brunt, grått, beiget, vinrött och vitt passar exempelvis alltid till jeans. Hitta färger som du gillar och som passar din stil. För att fötterna ska vara varma är det värt att köpa ett par lite tjockare ullstrumpor. De gör även att du kan använda höstskorna en bit in på vintern. Skorna som du bär på hösten och under vintern ska du se till att de håller måttet. Satsa på något som du trivs i. Chelsea boots och lite mer dressade kängor i mocka är alltid ett säkert kort.

Välj ut några nyckelplagg

Satsa på att ha några stilrena skjortor, stickade tröjor i ull, bas-t-shirts och långärmade pikétröjor i garderoben. Komplettera överdelarna med att ha kostymbyxor och jeans i garderoben för den perfekta basen. På hösten är ett tips att kombinera varma plagg som ger dig en dressad stil. Stickat, ull och läder är bra material att klä dig i. Om du gillar tanken på en kapselgarderob väljer du ut några nyckelplagg med omsorg som du sedan kan kombinera på olika sätt. Plagg i en kapselgarderob ska helst vara i basfärger för att de ska vara enklare att matcha med varandra.

writers