Så stajlar du dina hoodies

Så stajlar du dina hoodies

Mysiga mjukiskläder har alltid uppskattats av alla ålderskategorier, men hur kan du stajla dina hoodies så att du ser trendig ut på stan samtidigt som du bär garderobens mysigaste plagg? Läs mer om hur du piffar upp din outfit här.

Trendigt 2022

2022 är året som åter sätter hoodies på modekartan genom att klä upp dem riktigt ordentligt. Det är nämligen inte bara män som ser riktigt coola ut i hoodies utan plagget har fått ett uppsving och 2022 är det ett basplagg i varje kvinnas välfyllda garderob. Låt hoodien piffa upp din outfit genom att stajla den med en stilig kostym. Känner du dig inte riktigt bekväm i den här formella klädseln kan hoodien hjälpa dig att se mer avslappnad ut. Pastellfärgade hoodies i kombination med en vit kostym och en trendig hatt ger dig garanterat en hel del avundsjuka blickar på stan.

Bekväm stil

Hoodie fungerar lika bra till jeans om du känner för en mer ledig och bekväm stil både hemma och på jobbet. På medtryck.com kan du hitta ett stort utbud av hoodies som du kan trycka en valfri logga eller text på. Denna typ av hoodie kan bli ett helt unikt och ovärderligt plagg i din garderob som du gärna bär om och om igen.

Lyxiga material

Den som trodde att hoodies enbart fanns i bomull får tänka om. Vad sägs om en riktigt lyxig hoodie i kashmir som på ett smakfullt sätt kan kombineras med kjol och stövlar? Det är egentligen bara fantasin som sätter gränser för vilken typ av hoodie du kan hitta och hur du väljer att bära den. Hoodien är med andra ord ett mycket smart och mångsidigt plagg som går att jämföra med ett smart modehack eftersom den både förvånar och behagar på samma gång. Hoodien är en oväntad storfavorit som kommer att förgylla dina outfits under lång tid framöver.

writers