Mode för dig och barnet

Mode för dig och barnet


Mode ska vara något roligt och ett sätt att uttrycka sin personliga stil. När man ser bra ut mår man också bra och det är därför viktigt att ta hand om sig själv och sitt yttre. De flesta känner till effekten av att när man känner sig krasslig ta en dusch och därefter ta på sig lite snygga kläder, även om man inte blir botad mår man genast mycket bättre. För många är kläder ett sätt att uttrycka sig och om man inte ännu har kommit fram till sin personliga stil kan det vara lite förvirrande att sätta ihop outfits. De flesta har dock i vuxen ålder kommer fram till vad de tycker om att ha på sig men trots det är det ofta man har fulla garderober som gör att det är svårt att klä sig på morgonen. Om så är fallet bör du börja med att göra en garderobsrensning.

Först tar du bort alla de kläder som du inte längre kan ha på dig, som du upplever inte passar dig längre eller som är trasiga och du vet att du inte kommer att ha energi att fixa. Därefter kan du skapa en kanske-hög, kläder som du är osäker på. Sedan gör du en hög med kläder som du älskar, tycker om att använda och känner dig som ditt bästa jag i. Det är den sistnämnda högen som representerar den personliga stilen. Om du precis har blivit mamma kan du göra ytterligare en hög med kläder som du tror att du kommer att komma i efter ett tag. Det gäller trots allt att vara snäll mot kroppen efter en graviditet och ge den chansen att återhämta sig. Många tappar dessutom vikt efter graviditeten. När du känner dig nöjd med din personliga stil är det dags att låta din bäbis matcha din stilkänsla. På Big Baby finns mängder med barnkläder som passar de allra minsta.

Dessa kläder håller en hög kvalitet samtidigt som de är praktiska. Du hittar även allt annat som du kan tänkas behöva till din bäbis. En glad bäbis innebär en glad mamma och en glad pappa. Även om du har blivit förälder är det viktigt att du kommer ihåg att fortsätta att ta hand om dig själv, det kan kännas som att man inte längre är en egen person och slutar att prioritera sig och lägger all energi på barnet istället. Även om detta är naturligt är det otroligt viktigt att man tar hand om sig själv för att man ska fortsätta må bra, detta gäller både fysiskt och psykiskt och faktum är att du kommer att vara en bättre förälder om du fortsätter att även värdera dig själv efter att barnet har kommit.

writers