Mode

Mode

Mode och trender – här har vi koll på allt som händer!

Äntligen vinter

Den bästa årstiden när det gäller mode måste väl ändå var vintern? På vintern kan vi frossa i allt vad mode och kläder heter, allt från tjocka mjuka strumpor till polotröjor, mössor och vantar och bäst av allt en tjock och go vinterjacka. På vintern kan vi använda alla våra favoritplagg på en och samma gång, vilken lycka! Jämför detta med en varm sommardag då man enbart kan slänga på sig plagg i form av över- och underdel för att inte svettas ihjäl. Så kan vi vara överens om att vintermodet är alldeles underbart? Bra!

En snygg vinterjacka gör skillnad

Vad du än väljer att göra under vinterhalvåret så måste du i vilket fall ha en varm vinterjack, speciellt om du bor i ett kallt land som Sverige. Så vilken av alla dessa härliga fluffiga och duniga jackor ska man då välja? Ska man följa vad som är trendigt just nu så är svaren ganska enkla. I vinter ska man antingen bära en fuskpäls eller en lång dunjacka. Den långa dunjackan finns hos alla stora kända designer och Costommade, Gestuz och Filippa K är bara några exempel som har denna i sin kollektion.

Inte heller fuskpälsen är svår att hitta i vinterkollektionerna. Fuskpälsen finns i nästan alla färger numera och på outletsverige.se kan man fynda dessa med upp till hela 80 % rabatt. På sajten finns förstås andra plagg än bara fuskpälsar, dock är det begränsat till just damkläder.

Matcha accessoarerna med jackan

När du väl har valt och köpt din vinterjacka så måste du vara noggrann med att matcha accessoarerna till denna. Med accessoarer menas i detta fall såklart halsduken, vantarna och mössan. Ett riktigt smart tips är att fråga i butiken där du köper din jacka hur du på bästa sätt kan matcha jackan med accessoarerna. Om man nu inte köper sin jacka i en fysisk butik är tipset att kolla på bilden med jackan hur modellen är stylad när hon har jacka på sig. Härma sedan detta för att få till ett snyggt resultat. Låt dig även inspireras på Metro Mode, GP eller Svd där de har en massor av artiklar om just mode.

Extra hett med mössa i vinter

Mössa är hett i vinter, inte bara bemärkelsen att det är varmt att bära mössa utan det är också den stora pricken över i:et i din vinter-look. Vilken mössa du ska välja beror såklart på vad du har att matcha den till men denna vintern är det faktiskt också helt ok att miss-matcha den. Denna vintern kan mössan nämligen se ut i princip hur som helst och fortfarande vara trendig. Om du känner för att liva upp vintermörkret extra mycket kan du till och med välja en mössa i en orange färg!

writers