Häng med i svängarna i sommar

Häng med i svängarna i sommar

Att hela tiden ha en uppdaterad garderob som stämmer in när det kommer till det hetaste modet kanske inte är enkelt alla gånger. Just därför ska du läsa vårt senaste inlägg om hur du håller dig snygg och sommarfräsch från juni till augusti i år.

Naturlig skönhet är alltid modernt


Fram med rakhyvel och lödder, lägg ansiktsmasken på kylning och låt din hy få vacker brun nyans av att vara i solen. Att vara vacker och snygg behöver inte alls ha med mode att göra, men man kan säga att det är alltid hett att vara snygg. Så investera lite extra tid i dig själv och unna dig något som du kanske inte brukar göra. Väldigt många börjar bli mer och mer försiktiga när det kommer till att sola, och det är klokt med tanke på alla negativa effekter som för mycket sol kan leda till. Prova istället en spray tan.

Våga matcha gammalt med nytt


När det handlar om att man ska köpa nya kläder för att hänga med i modet så kan det i många fall bli väldigt påfrestande för plånboken. Kolla därför igenom vad du har i garderoben och se om det inte finns något gammalt som kan återanvändas. Köp nya detaljer som örhängen eller skärp, de är vanligtvis billigare än att man ska köpa en helt ny utstyrsel. Speciellt på sommaren kan det ju också vara kul om man kan lägga sina pengar på annat än bara kläder.

Ordna en klädbytardag

Istället för att alla ska hålla på och köpa saker för att känna att man har en uppdaterad garderob så kan man ju istället byta med varandra. Det här är bra för både plånboken och miljön. Det kanske inte är alla gånger som man finner något snyggt när man är på sådana event, men ibland så har man tur och då är det ju bara en bonus. Det kan vara mycket coolt som kommer fram när vänner och du själv rensar i garderoberna, men kom ihåg att ingen vill ha smutsiga eller trasiga kläder, så ta inte med det till en klädbytardag.

Följ din magkänsla

Sommaren handlar om sol, bad, värme, långa kvällar och mycket god mat, så kör på en stil som får dig att känna dig bekväm. Det här är det absolut bästa tipset. Det finns självklart några saker som är rätt och fel när det kommer till mode på sommaren, men en del saker är faktiskt återkommande. En seglarstil kan man räkna med håller varje år till exempel. Och bohemiska klänningar är skönt och alltid snyggt. Så ta modet med en nypa salt på sommaren och tillåt dig själv att koppla av istället och njut av varje stund.

writers